Over ons

Kelly Maes is Lichaamsgerichte Traumatherapeut, Consciousness Coach (bewustzijnscoach) en erkend Bemiddelaar in sociale zaken (arbeids-relaties en sociale zekerheid). 

Bijna 25 jaar geleden is ze opgeleid tot ziekenhuis-verpleegkundige en heeft zij de eerste jaren van haar loopbaan in het Brandwondencentrum van Antwerpen gewerkt om daarna de overstap te maken naar bedrijfsomgevingen, eerst als Hoofdverpleegkundige binnen een IDPBW en later naar Human Resources.  Daarnaast heeft ze ook een passie voor het water met de SUP en als beginnend zeilster.  De zeilschool met de trekkershutten is voor haar een tweede thuis geworden, een plek aan het water die innerlijke rust en ontspanning brengt en die ze nu graag inzet voor anderen.

Sally Maes is erkend Bemiddelaar in familiale en sociale zaken (arbeidsrelaties en sociale zekerheid).  Gedurende haar loopbaan bouwde zij ervaring op binnen Human Resources.

Daarnaast is zij gespecialiseerd in systeemondersteuning van o.a. naasten bij verslaving, emotioneel welzijn en ervaringsdeskundige.  Mentaal welzijn is haar prioriteit. Niet enkel voor zichzelf maar iederéén telt. 

Ze is sterk verbonden met het water.  Haar passies zijn Stand up Paddle (SUP), Kitesurfen en ze zwemt het ganse jaar bijna dagelijks in open water. 

Als SUP Instructeur organiseert zij SUP sessies.  De trekkershut aan het Veerse Meer is een prachtige uitvalsbasis en dé plek om in een veilige setting ongestoord jezelf te zijn en te ervaren hoe bevrijdend dat is.


Sally & Kelly zijn een ééneiige tweeling.  Uiterlijk identiek, maar in wezen elk uniek.  Hun levenspad loopt over verschillende wegen.  Zo ook de uitdagingen die het leven hen al gebracht heeft.  Van de meest mooie momenten om te delen naar de donkerte en diepgewortelde pijn.  Het is wonderbaarlijk dat de pieken en dalen in hun leven nooit samenvallen.  Dit maakt dat zij elkaar steeds helpen dragen.  Zij hebben het vermogen om in te voelen waar een ander zich bevindt en de kracht om mee te bewegen.