SUP Tour & Verhuur

 

SUP TOUR 

Boek jouw peddeltocht & ontdek het Veerse Meer vanaf het water. Maak een compleet begeleide SUP tocht langs de waterlijn.  Vanaf het water beleef je de natuur op een compleet andere manier! Het is een unieke beleving…

 

Nieuwsgierig geworden?

Laat je verrassen en reserveer jouw plek!

 

Tarief:  25 EUR per persoon (2u)

Data:    zie kalender

 

SUP of Stand up Paddle is een watersport waarbij men op een groot board staat en zich voortbeweegt met een peddel.  Het board is meestal langer, breder en meer drijvend dan een traditionele surfplank.  Dit zorgt voor meer stabiliteit.  SUP biedt veel voordelen van kajakken, maar met een veel beter uitkijkpunt en veel meer bewegingsgemak.

 

SUP is een geweldige vorm van lichaamsbeweging voor armen, benen en buikspieren.  De intensiteit bepaal je helemaal zelf.  Ideaal om van het buitenleven en het water te genieten.

 

 

SUP VERHUUR 

Bepaal je liever jouw eigen tijd en route?  Dat kan.

De tarieven voor het huren van een SUP:

  • 15 EUR per persoon voor 1u
  • 20 EUR per persoon voor 1u30
  • 25 EUR per persoon voor 2u
  • Data: zie kalender of stuur een e-mail (SUP boards kunnen ook opgehaald worden voor gebruik op locatie naar keuze)

 

Algemene info SUP verhuur, boeking en begeleiding: 

Er worden duidelijke instructies gegeven waar je wel en niet kan suppen en waar je qua veiligheid aandachtig voor dient te zijn. Hou je aan deze instructies. Het is niet de bedoeling dat je de SUP ergens anders mee naar toe neemt dan de locatie die is aangegeven tijdens de instructie.  Je bent zelf verantwoordelijk voor de goede zorg bij gebruik van het materiaal.  Waak over de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.

 

Tevens willen we je attenderen op het feit dat je in het bezit dient te zijn van een zwemdiploma, in goede gezondheid verkeerd, geen alcohol of drugs hebt gebruikt (voor en tijdens de activiteit) en ouder bent dan 18 jaar, indien minderjarig is er iemand aanwezig die ouder is dan en de verantwoording neemt.

Bij locatie aan het Veerse Meer is er mogelijkheid tot huren van een wetsuit en zwemvest: 5 EUR/stuk

 

Wat is handig om mee te nemen en leuk om bij je te hebben? waterschoenen, zwemkleding (doe vooraf al aan), zonnebrand, petje, een waterdichte tas (als je die hebt), camera, handdoek, droge kleding, bij kouder weer warme trui of jack (die nat mogen worden), iets te snacken/drinken voor onderweg en een plastic zakje voor eventueel afval of opbergen spullen die niet nat mogen worden. Draag je een bril? een bril drijft meestal niet. Zorg dat deze niet van je hoofd kan vallen met bijv. een koordje.

 

Belangrijk: het weer speelt een grote rol om leuk te kunnen suppen. Het kan zijn dat er onweer, veel wind of een andere onveilige situatie kort voor de huurperiode ontstaat. De boeking kan dus door Inner Nature worden geannuleerd. Je krijgt dan je geld terug of er wordt een nieuwe boeking gemaakt.