5 redenen: Wat kan SUP & SOFA mij bieden?


Over SUP & SOFA


Wil jij ook op een meer energieke, bewuste en levenslustige manier jouw leven aangaan?

 

Het leven zit voor iedereen vol kleine en grote uitdagingen.  Soms stromen we mee naar plaatsen waar we (blijven) vastlopen in onszelf en waarbij het (dagdagelijks) leven een 'struggle' wordt.  Wetenschappelijke studies tonen aan dat (zee)water een kalmerend en ontspannend effect heeft op ons lichaam en een positieve invloed op ons denkvermogen.

 

Met onze kennis & ervaring gaan we kijken hoe jij tijdens SUP & SOFA weer (meer) in balans komt door terug te keren naar jouw natuurlijk ritme.

 

"SUP & SOFA is ontwikkeld om veilig te verbinden en te inspireren.  Om harmonie en blijdschap in jouw leven te creëren."

We zorgen voor een zachte landing bij aankomst en starten met een korte kennismaking en het bepalen van jouw persoonlijk doel.

 

Gedurende de ganse dag ben je op een veilige & prachtige plek in de natuur.

 

Tijdens de SUP & SOFA dag voorzien wij voor jou een individuele coaching- en/of therapiesessie van +/- 1 uur. 

 

Daarnaast ervaar je tijdens de SUP (Stand Up Paddle) sessie de helende kracht van het water om jouw lichaam te (co)-reguleren, te vertragen, te vertrouwen en te verbinden. 

 

Actief in de buitenlucht en op een speelse manier in beweging met een positief effect op jouw fysiek, mentaal en emotioneel welzijn.  Wij bieden voldoende tijd voor rust & ontspanning.

 

Wij organiseren SUP & SOFA in een beperkte groep (max. 6 deelnemers) waar ruimte is voor alles wat jij bent: licht en donker, luchtig en diepgaand, speels en avontuurlijk, vermijdend en verbindend, ...

"Water gaat over comfort & flow. In de natuur stroomt het niet in strakke lijnen, maar het kronkelt.  Kan jij jezelf ook de vrijheid geven om af te wijken of anders te beslissen als dat beter voelt?"

 

Tijdens SUP & SOFA is er heel veel mogelijk.  Naast de gezamenlijke momenten is er voldoende ruimte om invulling te geven aan eigen noden en behoeften.

 

Lees onderaan deze pagina meer over de exacte locatie, tarieven & veelgestelde vragen.


Praktische info, locatie & tarieven

Locatie

Het Veerse Meer - Zeilschool Het Veerse Gat

Polredijk 21

4354 RT Veere, Nederland

(Trekkershut nummer 8)

 

Praktisch

Standaardprijs: 

145 EUR per persoon voor de volledige dag

Bij facturatie met BTW nummer : bedrag 145 EUR excl. BTW

 

Data:  zie kalender

Samenkomst om 8:45 - start van 9:00 tot 19:00

 

Inbegrepen:
  • Huur SUP materiaal
  • Gezonde snacks, water - thee - koffie
  • Lichte avondmaaltijd als afsluiter

Mee te brengen:

  • Lunch : er is een koelkast in de trekkershut
  • Waterschoenen, soepele kledij en reservekledij
  • Douchegerief indien gewenst (er is mogelijkheid tot douchen)
  • Fleece dekentje indien gewenst

Algemeen:

  • geen ervaring met SUP vereist
  • basisconditie volstaat of informeer ons indien er aandachtspunten zijn

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn levensverhaal vertellen?

Voor heling is het niet belangrijk te weten wat er gebeurd is.  We werken met het lichaam en niet met het verhaal.  We creëren met de SUP & SOFA dag een context met het water waar ons zenuwstelsel in rustmodus kan komen en ontspannen.  Dit werkt herstellend en maakt (nieuwe) energie vrij.

We focussen deze dag voornamelijk op het versterken en vergroten van wat wel nog lukt.  We geven heel wat inzichten en kennis mee wat helpend en niet helpend is. Veel mensen staan er niet bij stil dat er iets anders schuilgaat onder de klachten die we ervaren.

 

Wat soort kledij moet ik voorzien voor Stand Up Paddle (SUP)?

Soepele kledij waar jij je comfortabel in voelt en kledij die nat mag worden.  Meestal dragen wij zelf een bikini onder een (water)short/legging en T-shirt.  Er is ook mogelijkheid tot het huren van een wetsuit en zwemvest.

Gelieve zelf waterschoenen te voorzien.  Deze zijn noodzakelijk.

 

Is er een bepaalde conditie/lenigheid vereist?

De SUP & SOFA dag is voor alle niveaus.  Ook als je nog nooit kennis hebt gemaakt met de SUP.  We passen ons individueel aan aan wat het lichaam nodig heeft.  Er zijn verschillende houdingen mogelijk.  Iedereen is welkom.  Wij vragen enkel om aandachtspunten alvast mee te delen bij de inschrijving.

 

Hoe groot is de groep?

Maximum 6 deelnemers en 2 begeleiders.

 

Hoe ziet het programma er uit?

Kennismaking van de groep, veiligheid creëren,  in de voormiddag focus op actief/beweging, in de namiddag focus op integratie.  Voor iedere deelnemer staat er een individuele sessie ingepland.  Noden en behoeften kunnen individueel verschillend zijn.  We starten de dag om jouw persoonlijk doel te bepalen.  Er wordt ook ruimte voorzien om te werken met de plotse inspiratie voor datgene wat nodig is.  Het concept blijft speels & diepgaand.  We houden focus om onze aandacht naar binnen te richten.  Daarnaast is er ook voldoende tijd voor rust & ontspanning.