Webinar

Bij Inner Nature bieden wij een warm en veilig nest.  Het is belangrijk om tijd te nemen om veiligheid en vertrouwen op te bouwen.

 

Ons verstand wil vaak eerst onderbouwing zien & wil het begrijpen.  Dat helpt, eerst kennis vergaren om daarna bewuster te kunnen voelen en doen. 

 

Soms weten we dat iets goed voor ons is, maar zorgt theorie omzetten in de praktijk vaak voor een drempel en aarzelen we.

Met deze webinar voeden wij je brein met kennis en inzichten rond (psycho)trauma en hoe stress en disbalans zich manifesteren in jouw lichaam.  We verduidelijken hoe trauma zich onderscheidt van stress en wat traumasymptomen zijn.

 

We maken de brug naar ons concept SUP & SOFA en leggen uit waar de kracht in combinatie met het water & Stand Up Paddle ligt.

 

De sprong naar de SUP & SOFA dag is geen must.  Wel een absolute aanrader.  Net zoals deze webinar een aanrader is voor al wie met de SUP & SOFA dag van start wilt gaan.  Of voor al wie wenst te onderzoeken of wij iets voor jou kunnen betekenen. 

 

Ons leven gaat in golfbewegingen, net zoals het water.  Vaak is het een hele zoektocht vooraleer we aansluiting vinden met iets wat helemaal resoneert, waarbij ons lichaam dankbare signalen geeft en waarbij we terug dié sprankeling voelen waaruit vertrouwen en hoop groeit.

 

Nieuwsgierig geworden?  Laat je verrassen, gun jezelf dit moment & ontdek wat het jou kan brengen.

Tarief: 35 € per persoon

Data: zie kalender - tijdstip steeds 's avonds van 19:00 tot 21:00

Tijdens de webinar is het toegelaten om de camera uit te schakelen.  Wij wensen de veiligheid te waarborgen voor iedereen en de toegankelijkheid zo laagdrempelig mogelijk te maken.