Inspirerende gastspreker

Ik ben Sally Maes.  Bezielster en oprichtster van INNA Vlaanderen en ik bied inspirerende lezingen over het omgaan met iemand met een verslaving, de rol als naaste, de impact op de relatie, de worsteling met jezelf én de situatie ... én ik maak een brug naar de invloed op het grotere geheel (rfr. organisatie, werkrelatie(s), gezinsleven, etc).

 

Ik merk dat er anno 2019 steeds meer wordt gesproken over het belang van het psychosociaal welzijn.  Een term die voor velen vaag blijft klinken ... Ik reik mijn hand uit en maak het graag concreet.

 

Met een gezonde dosis creativiteit, een vleugje luchtigheid en vol enthousiasme neem ik jullie mee in de leefwereld van naasten die omgaan met iemand met een verslaving.

 

Ik spreek voluit, zonder rem en ik trek alle registers open om meer openheid te creëren rond het thema verslaving.  Je krijgt een blik "achter de schermen".  Zonder aarzeling wordt verteld wat angstvallig verborgen of zo lang mogelijk geheim wordt gehouden voor de buitenwereld. 

 

Aan de hand van theoretische kaders, metaforen en praktijkvoorbeelden ga je de werkelijkheid misschien (een klein beetje) anders zien.

 

Je hoeft het op geen enkele manier met mij eens te zijn!  Mijn doel ik jullie te inspireren en huiswaarts te sturen met een andere kijk, een frisse en ruime(re) blik, eye-openers én stof tot nadenken.

 

Maak jij deel uit van een bedrijf, organisatie, vereniging of overheidsdienst?  Heb jij het gevoel dat jij en/of jouw medewerkers/collega's/leden een frisse blik kunnen gebruiken?  Wil jij je maatschappelijke rol verhogen?  Wil jij een vrij podium organiseren?

 

Meteen boeken?  Of liever wat meer informatie?