voor wie?

In elke sector en in elk bedrijf is het mentale welzijn en bouwen aan veerkrachtige medewerkers van even groot belang. 

 

Wij helpen elke KMO van klein tot groot.

 

INNA Vlaanderen heeft de nodige praktijkervaring binnen een aantal specifieke sectoren.  Zo hebben we affiniteit met :

 

havengebonden

bedrijven

logistieke

bedrijven

industriële

bedrijven

zorgsector


"Breek de stilte rond verslaving en mentaal emotionele problemen.

Breng ondersteunende gesprekken naar de werkvloer."

 

Voor de oprichting van INNA Vlaanderen werkte ik bijna vijftien jaar binnen een scheepsagentuur.  Ik kies er voor om ook nu nog actief te zijn op het werkveld binnen de logistieke dienstverlening.  Ik weet wat er leeft, wat de jobs inhouden en wat de pijnpunten zijn.  Dankzij mijn vrijwilligerswerk in de hulpverlening en mijn expertise rond verslaving ben ik ook in die domeinen thuis. 

 

Vanuit een persoonlijke ervaring weet ik tot slot hoe belangrijk het is om als werknemer ondersteuning te krijgen van de werkgever op momenten dat alle poppen thuis aan het dansen gaan.  Dergelijke ondersteuning zorgt ervoor dat je ondanks alle perikelen kunt blijven functioneren op het werk.

actief werken aan het welzijn op jouw werkvloer?

Met INNA Vlaanderen ondersteun ik zaakvoerders en HR-managers om initiatieven op de werkvloer te integreren.  Werknemers die bijvoorbeeld thuis te maken hebben met een alcoholverslaafde partner of die zelf controleverlies ervaren, brengen deze mentale problemen mee naar het werk.  De gevolgen voor het bedrijf zijn vaak niet min: de werknemer komt herhaaldelijk te laat, is minder productief of verdraagzaam, is verstrooid ...

Sommige medewerkers verliezen zichzelf in hun werk, in een poging om toch nog op één vlak het gevoel te hebben dat het goed gaat of om hun thuissituatie te ontvluchten.


Maak de stap voor die werknemers minder groot om hulp te zoeken.  Zo grijp je als bedrijf proactief in bij problemen die verborgen aanwezig zijn.