Sensibilisering

 

Gaat ook in uw bedrijf of organisatie veel budget naar uitval, ziekteverzuim en re-integratie van werknemers?  Bent U zich ervan bewust dat heel wat van uw medewerkers mogelijks te maken hebben met een familielid of naaste met een verslaving?

 

Gemiddeld worden 7 personen in de directe omgeving van een dierbare verslaafde belast met de negatieve gevolgen.  Al deze mensen dragen dagelijks een last die zwaar weegt en die hun welzijn en functioneren beïnvloedt, zowel privé als professioneel.

 

Ook op de werkvloer zijn de gevolgen van middelengebruik en verslaving bijgevolg niet te miskennen.  INNA Vlaanderen wil U als bedrijf of organisatie ondersteunen bij het actief inzetten op het psychosociaal welzijn van uw medewerkers.

 

We begeleiden U graag bij sensibiliseringscampagnes binnen uw bedrijf of organisatie.

Dit met het oog op het bespreekbaar maken van de problematiek en het vergroten van het inzicht en bewustzijn hierrond.

 

Bouwt U graag mee aan een groter bewustzijn en een open dialoog rond de gevolgen van middelengebruik en verslaving binnen uw bedrijf of organisatie?

 

Neem vandaag nog contact op.

 

We gaan graag met U rond de tafel zitten om samen te bekijken wat INNA Vlaanderen voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen.