DIENSTEN ~ ADVIES & TRAINING

Blijft de gewenste groei en ontwikkeling binnen jouw team achterwege?  Merk je dat iemand minder goed presteert omdat er vermoedelijk problemen zijn thuis?  Ruikt een collega geregeld naar alcohol?  Krijg je melding van druggebruik binnen een bepaald team?  Is er een medewerker steeds ziek of betrap je een teamlid voortdurend op leugens? 

 

Allemaal signalen die ons vertellen dat er meer aan de hand is.

 

Hoe maak je moeilijke onderwerpen en maatschappelijk beladen thema's bespreekbaar en vooral, hoe zorg je ervoor dat dit de sfeer en de productiviteit op het werk niet beïnvloedt?

ONS LUISTEREND OOR


Wacht niet tot situaties ontsporen en tot uitval leiden, maar wees proactief.

Denk je dat er iets aan de hand is, maar kan je niet precies zeggen wat? Durf je niet door te vragen, uit angst voor wat er naar boven zal komen?

Op dat moment kan je ons alvast inschakelen om gesprekstechnieken aan te leren en samen met jou op zoek te gaan

naar wat er onderhuids leeft bij je team. 

Maak een afspraak zodat we kunnen luisteren naar jouw verhaal en jou alvast kunnen adviseren over de eerstvolgende stap.


WORKSHOPS  BINNEN  BEDRIJVEN

Grenzen leren stellen, duidelijk communiceren, groepsdynamiek, de rol van vertrouwenspersoon opnemen, het uitwerken van een welzijnsprogramma en- initiatieven, omgaan met controleverlies, het leren voorkomen van negatieve vicieuze cirkels, het verfijnen van vaardigheden en inzichten met betrekking tot mentaal emotionele problemen ...


Dit is slechts een greep uit de workshops rond welzijn die we in bedrijven kunnen organiseren.  Laat ons weten waar jullie mee worstelen of nood aan hebben en dan creëren wij een training op maat.

IMPLEMENTATIE  ACTIEPLAN

Onrust op de werkvloer aanpakken?

 

In samenspraak met jou bouwen we het welzijnsbeleid verder uit en optimaliseren we dit kader voor de organisatie en hun medewerkers. 

 

Hiervoor stellen we een actieplan op en denken we strategisch met jou mee waarbij creatieve ideëen besproken en uitgewerkt kunnen worden.

ONS UNIEK  AANBOD  OP  MAAT

Wil je weten hoe je iedereen op de werkvloer mentaal gezond en veerkrachtig houdt door in extra ondersteuning te voorzien? 

Of heerst er een dynamiek in jouw team die een frisse blik kan gebruiken? 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat INNA Vlaanderen voor jou kan betekenen.


Een investering in het welzijn van jouw medewerkers laat jouw onderneming:

Geld besparen

door ziekteverzuim, personeelsverloop en

niet-productieve werktijd te

verminderen.

Omzet verhogen

door productiviteit te verhogen wat leidt tot betere resultaten en een gezonde(re) werksfeer.

Cultuur creëren

door een positieve open bedrijfscultuur

te ontwikkelen waar mensen willen

bijhoren.